Adria Adria Coral Supreme MB 670 DL

In het nieuwe seizoen zet Adria de meest luxe uitvoering Supreme van de Coral behalve op de Fiat Ducato nu ook op de Mercedes Sprinter.  

De halfintegraal Coral is een van de best verkochte campers het Sloveense merk. De Coral Supreme MB 670 DL heeft een zilverkleurige aluminium opbouw en een nieuw ontworpen achterwand. In de open woonruimte staan twee langsbanken met daartussen een verstelbare tafel met telescopische poot. Een panoramavenster zorgt voor veel licht boven de zitgroep.  

Massief werkblad 

Onder en rond de enkele bedden is veel opbergruimte gecreëerd. Met een extra kussen ontstaat een groot bed. In het midden van de camper een vrijstaande douchecabine, met daar tegenover het toilet en de wastafel. De keuken is ruim, met een massief werkblad en hoogwaardige inbouwapparatuur. Alle techniek is verwerkt in de dubbele bodem. De halfintegraal is uitgerust met Alde-verwarming en een slim verlichtingssysteem. De Mercedes heeft een 170 pk-motor, een 9G-Tronic automatische versnellingsbak en de bekende rijhulpsystemen. 

Specificaties

Merk Adria
Model Coral Supreme MB 670 DL
Prijs vanaf 133.280 euro
Rijklaargewicht 3.040 kg
Toegestane max. massa 3.500/4.250 kg
Opbouwlengte 748 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 291 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.adria.nl