Halfintegralen 2023

Bekijk hier de nieuwe halfintegraalmodellen voor 2023 van diverse campermerken.

Adria Coral Supreme MB 670 DL

In het nieuwe seizoen zet Adria de meest luxe uitvoering Supreme van de Coral behalve op de Fiat Ducato nu ook op de Mercedes Sprinter.

Adria Matrix Supreme 670 SL

De Matrix-halfintegraal is een hardloper bij Adria. Tijd voor een upgrade, vindt de Sloveense camperbouwer.

Bürstner Gallery TD 689 G

Bürstner presenteerde vorig jaar groot nieuws: een halfintegraal met opblaasbare alkoof. Die innovatieve camper gaat nu in twee varianten in productie.

Bürstner Lineo T 620 G

Bürstner wijkt uit naar Ford voor de nieuwe compacte halfintegraal Lineo T. Het merk gebruikt de naam Lineo ook voor de buscamperserie op Ford.

Carthago chic c-line T 4.9 LE

De Mercedes Sprinter wint terrein op de campermarkt: ook de Carthago c-line T 4.9 LE staat vanaf seizoen 2023 op de Sprinter met 150 pk-motor. De ster wint terrein.

Chausson S514 Sport Line

Beknibbelen op bagage is niet nodig in de Chausson S514 Sport Line. Het laadvermogen telt namelijk een indrukwekkende 880 kilogram.

Dethleffs Just GOT 7055 EB

Als eerste halfintegraal van Dethleffs staat de Just Go op de Ford Transit. De serie bestaat uit meerdere indelingen.

Etrusco T6.9

De smalle halfintegraal doet ook zijn intrede bij Etrusco. De Vans zijn verkrijgbaar in twee indelingen, waaronder de 6,71 meter lange V 6.6 SF.

Eura Mobil Profila T 696 EB

Eura Mobil kiest Mercedes Sprinter en een verlaagd AL-KO chassis voor de Profila T 696 EB.

GiottiLine Compact C66

GiottiLine presenteert een nieuwe smalle halfintegraal: de C66 Compact heeft een lengte van 6,60 meter en is 2,15 meter breed.

Hymer Venture S

Met veel tromgeroffel presenteerde Hymer in 2019 de halfintegraal van de toekomst. Dit studiemodel, dat samen met BASF werd ontwikkeld, is nu werkelijkheid geworden.

Kabe Novum

Een nieuwe halfintegraalserie van Kabe: Novum. De serie bestaat uit drie indelingen: met enkele bedden, met een Frans bed en met enkele bedden en badkamer aan achterzijde

Knaus Tourer Van 500 MQ

Het resultaat van de samenwerking van Kanus Tabbert en zijn nieuwe chassisleverancier Volkswagen is de Knaus Tourer Van, een smalle halfintegraal in twee indelingen.

McLouis MC4 881

Steeds meer camperbouwers kiezen voor de ruimtelijke face-to-face-indeling, waarbij twee lengtebanken tegenover elkaar staan. Zo ook McLouis in de halfintegraal MC4 881.

Pilote P696D

Camperaars hebben de ruimte in de halfintegraal Pilote P696D. Dat begint al bij het zitgedeelte, waar twee riante banken tegenover elkaar staan.

Rapido 666 Ultimate Line

De Franse camperbouwer Rapido kiest voor Peugeot als chassisleverancier. Zo staat de vernieuwde halfintegraal Rapido 666 Ultimate Line vanaf nu op de Peugeot.

Sun Driver T590FF

De Italiaanse halfintegraal Sun Driver 590 FF biedt een bijzondere indeling op een lengte van 5,99 meter.

Sun Living S 72DL

Een nieuwe indeling bij de Sun Living-halfintegralen: de S 72DL. Lange kampeerders kunnen prima uit de voeten in deze camper, die 7,20 meter lang is.

Weinsberg CaraCompact MB Edition

De Knaus Tabbert Groep ging het afgelopen jaar samenwerkingen met diverse chassisleveranciers aan. Daarom staat de CaraCompact 640 MEG MB Edition op Mercedes Sprinter.

Weinsberg X-cursion Van 500 LT

Tegelijk met de Knaus Tourer VAN introduceerde de Knaus Tabbert Groep deze zomer de Weinsberg X-Cursion Van, die eveneens op de VW T6.1 staat.

Wingamm Oasi 540.1

Met een lengte van slechts 5,42 meter is de Wingamm Oasi 540.1 zeer compact te noemen, zeker voor een halfintegraal.

Etrusco Van

Het Italiaanse campermerk Etrusco heeft in het voorjaar van 2023 de Etrusco Van op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Wingamm Oasi 610M

De Italiaanse camperbouwer Wingamm zet een camper van geringe afmetingen neer. De Oasi 610M is iets langer dan zes meter en biedt zit- en slaapplaats aan vier personen.