Weinsberg Weinsberg CaraTour op Ford

De buscamper CaraTour was al verkrijgbaar op de Fiat Ducato. Vanaf seizoen 2023 biedt Weinsberg hem ook aan op de Ford Transit met standaard een 130 pk-motor.  

Dit nieuwe basisvoertuig brengt een royale stahoogte van 205 centimeter, meer laadvermogen, extra opbergruimte, een hogere en bredere garage en allerhande rijhulpsystemen met zich mee. De open zichtlijnen en de gedekte kleuren creëren veel ruimtegevoel in de camper. Het ligoppervlak in het dwarsbed is te verlengen tot 203 centimeter.  

Werkruimte 

Weinsberg koos in de CaraTour op Ford voor een strak, minimalistisch interieur zonder hoge kasten. De 95 liter-compressorkoelkast met vriesvak is op de kopse kant van het keukenblok geplaatst en ook vanaf buiten te openen. De bovenkant van de koelkast biedt veel werkruimte. Verder is de keuken uitgerust met een Dometic kookplaat-spoelbakcombinatie, met deelbare glazen deksel en meerdere opbergmogelijkheden. Standaard komt de buscamper met dieselverwarming. Op de optielijst staat een hefdak, dat ook in carrosseriekleur leverbaar is.  

Specificaties

Merk Weinsberg
Model CaraTour op Ford
Prijs vanaf € 68.313
Rijklaargewicht 2.800 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 599 cm
Totale breedte 206 cm
Totale hoogte 274 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.weinsberg.com