Sunlight Sunlight Cliff 4 x 4 Adventure Edition

Avontuurlijke uitbreiding voor de Cliff Camper Van-serie van Sunlight: de camperbouwer presenteert het eerste vierwielaangedreven model op een Ford-chassis. 

 Met deze buscamper kan je avonturen beleven, belooft Sunlight. Daarom is hij uitgerust met een krachtige 170 pk-motor en een stoer Adventure-uiterlijk, inclusief zwarte lichtmetalen wielen van 16 inch. Het interieur heeft strakke lijnen en een kleurenmix van licht en donker, gecombineerd met een licht houtdecor. Het dwarsbed achter in de camer biedt plaats aan twee personen.  

Dubbeldeurskoelkast 

De zitgroep is optioneel om te bouwen tot een derde slaapplaats. Doordat de keuken taps toeloopt richting de cockpit, ontstaat meer bewegingsvrijheid. De keuken heeft een tweepitskookplaat, een opvallend grote spoelbak en een dubbeldeurskoelkast met een inhoud van 70 liter. Daartegenover is de badkamer te vinden. De Sunlight Cliff 590 4 x 4 Adventure Edition heeft veel opbergruimte, zoals de kastjes en geïntegreerde planken achter in de buscamper. Kleine spullen vinden een plekje in een van de netten onder de opbergvakken. 

Specificaties

Merk Sunlight
Model Cliff 4 x 4 Adventure Edition
Prijs vanaf € 91.290,-
Rijklaargewicht 2.993 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 598 cm
Totale breedte 206 cm
Totale hoogte 284 cm

Indeling

Dag

Nacht

Meer informatie?
www.sunlight.de