Innova Innova Roadtrip 595L Expedition Line

Camperaars die graag de vrije natuur in trekken. Dat is een doelgroep waar de Nederlandse camperbouwer Innova zich mede op richt.  

In de Innova Roadtrip 595L Expedition Line is daarom veel aandacht besteed aan rijcomfort en zelfvoorzienend reizen. Voor het interieur is inspiratie opgedaan in de jachtbouw. Het kunststof plafond is uitneembaar, handig wanneer je bij de erboven weggewerkte bekabeling moet zijn. Basisvoertuig is de Mercedes Sprinter met vierwielaandrijving en een 170 pk-motor.  

Handdouche

De enkele bedden hebben een lengte van 195 centimeter en zijn voorzien van koudschuimmatrassen. Het rechterbed kan met een topper zelfs een lengte van 210 centimeter halen. Met rugkussens zijn de bedden om te toveren tot bank. In combinatie met het ovalen tafeltje ontstaat zo een zithoek. De badkamer heeft onder meer een Dometic-toilet met keramische pot, een uittrekbare handdouche en een inbouwkastje. De keuken heeft een werkblad van composiet. Innova biedt allerlei opties waaronder een roofrack met trap, een lier, een snorkel en all terrain-banden.  

Specificaties

Merk Innova
Model Roadtrip 595L Expedition Line
Prijs vanaf € 120.000
Rijklaargewicht 3.150 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 595 cm
Totale breedte 218 cm
Totale hoogte 285 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.roadtripbuscamper.nl