Hymer Hymer Free S Blue Evolution

Hymer’s buscamperserie Free op de Fiat Ducato is een succes en dat geldt ook voor de sportieve Blue Evolution-uitvoering.  

 

Reden voor Hymer om de buscamper ook op de Mercedes Sprinter uit te brengen. Dit actiemodel heeft een 170 pk-motor en een 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. Verder is hij uitgerust met Mercedes’ eigen MBUX 10”-multimediasysteem, een elektrische parkeerrem, een achteruitrijcamera en verschillende rijhulpsystemen, waaronder Distronic Plus. De carrosseriekleur blauw is ook in het interieur zichtbaar.  

Slaaphefdak 

De Hymer Free S Blue Evolution heeft een stoer uiterlijk. Dat is mede te danken aan de zwarte lichtmetalen wielen van 16 inch met all season-banden. Het slaaphefdak is eveneens uitgevoerd in zwart, net als de luifel. In het interieur voeren lichte kleuren als wit en grijs de boventoon, al zijn hier ook donkere accenten te zien. De lades in de keuken zijn extra diep. De compressorkoelkast heeft een inhoud van 90 liter. In de compacte badkamer is alles aanwezig: douche, toilet, wastafel en een raam dat open kan.  

Specificaties

Merk Hymer
Model Free S Blue Evolution
Prijs vanaf € 103.990
Rijklaargewicht 2.985 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 593 cm
Totale breedte 206 cm
Totale hoogte 287 cm

Indeling

Meer informatie?
www.hymer.com/nl