Hobby Hobby Maxia Van

De Hobby Maxia Van is afgeleid van de gelijknamige caravanserie en het resultaat van een onlangs bekrachtigde samenwerking met Volkswagen.  

Basisvoertuig is de VW Crafter met een 177 pk-motor en een achttrapsautomaat. In het interieur gaat Hobby mee met de Scandinavisch design-trend. De inrichting is licht, modern en warm. De keuken is voorzien van een aan beide zijden te openen compressorkoelkast van 90 liter, twee gaspitten en een rvs-spoelbak. De buscamper heeft twee lengtebedden van twee meter.  

Bekleed met vilt 

Voor een kind is in de standaarduitvoering nog een derde slaapplaats te creëren. Wie met vier personen in de buscamper wil reizen, kan het maximaal totaalgewicht ophogen van 3.500 naar 3.850 kilogram. Dan is wel een C1-rijbewijs nodig. De Maxia Van heeft een dubbele bodem, is geïsoleerd met Cellofoam van gerecyclede vezels en is uitgerust met een Truma Combi 6-kachel. In de dinette staat een ergonomische zitbank die naar voren en opzij kan schuiven. Zowel de binnenwanden als het dak zijn bekleed met vilt.   

Specificaties

Merk Hobby
Model Maxia Van
Prijs vanaf 89.750 euro, Duitse prijs
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 684 cm
Totale breedte 204 cm
Totale hoogte nog niet bekend

Indeling

Meer informatie?
www.hobby-caravan.de