Dreamer Dreamer D51 Fun Addict

De Franse camperfabrikant Dreamer, onderdeel van de Rapido-groep, komt met een nieuw model op basis van de Ford Transit: de Dreamer D51 Fun Addict. De nog geen zes meter lange buscamper is helemaal compleet en de focus ligt – heel Frans – op lekker koken.

 

De keuken heeft een compressorkoelkast van 84 liter aan de kopse kant van het ruime keukenblok, waar een behoorlijk grote werkruimte is gesitueerd naast het tweepitsgasstel en de roestvrijstalen spoelbak. Gasstel en spoelbak hebben afzonderlijk van elkaar te hanteren zwart glazen afdekplaten en de kraan is wegklapbaar. Het keukenblok heeft drie soepel lopende lades met soft-close die plaats bieden aan een uitgebreide keukeninventaris en in de wand boven de spoelbak is zelfs een kruidenrek aangebracht.

De badkamer heeft een zwenkbare wastafelwand, waardoor er een douchecabine ontstaat. In de nisjes boven de wc kunnen toiletspullen worden opgeborgen en ook in de douchecabine kunnen douchegel en shampoo een veilig plekje krijgen. Het dwarsbed achterin meet 190 bij 140 centimeter en heeft een opklapbare aluminium lattenbodem en een koudschuimmatras. De garage is bereikbaar via de twee naar buiten draaiende achterdeuren met ieder een raam. De dinette kan met een matrasuitbreidingsset omgebouwd worden tot een derde slaapplaats. De tafel is te vergroten met een extra blad. Er zijn vier goedgekeurde zitplaatsen met autogordels.

Tot de standaarduitrusting behoren een elektrisch opstapje, airconditioning, een Truma Combi 4 verwarming en horren bij deuren en ramen. De buscamper heeft ook een skyview panoramisch dakraam waarmee rijden en kamperen in de bergen een extra dimensie krijgt. De Ford Transit is handgeschakeld en heeft een krachtige Ford EcoBlue-dieselmotor van 170 pk.

Specificaties

Merk Dreamer
Model D51 Fun Addict
Prijs vanaf € 69.000
Rijklaargewicht 2.900 kg
Toegestane max. massa 600 kg
Opbouwlengte 598 cm
Totale breedte 206 cm
Totale hoogte 280 cm

Indeling

Dag

Nacht

Meer informatie?

www.dreamer-van.nl