Dethleffs Dethleffs Globetrail 590

Dethleffs’ eigen buscamperserie Globetrail werd voor seizoen 2022 geïntroduceerd. Een nieuwe indeling voor komend modeljaar is de Globetrail 590, die net onder de zes meter blijft is gebouwd op de Ford Transit.  

Het dwarsbed in deze camper is als tweepersoonsbed of als eenpersoonsbed te gebruiken. Door het (deels) omhoog te klappen kan er bijvoorbeeld een fiets mee. In de innovatieve comfortbadkamer is de wand uitschuifbaar richting het bed, zodat er ruimte is om te douchen.  

Greeploze bovenkasten 

Bijzonder en vernieuwend is ook de keuken, waarvan de lades ook van buiten zijn te openen. De compressorkoelkast heeft een inhoud van 84 liter en is hoog geplaatst, zodat bukken niet nodig is. De buscamper heeft een vlakke vloer met dubbele bodem waarin kabels en leidingen zijn weggewerkt. Het interieur oogt ruimtelijk, dankzij onder meer de greeploze bovenkasten met afgeronde hoeken. De geïntegreerde lichtspots hebben geen schakelaar, maar reageren op aanraking. In de 90 Years-uitvoering heeft de Globetrail 590 een rijke standaarduitrusting met onder meer zwarte lichtmetalen wielen, een extra brede luifel, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en een voorbumper in carrosseriekleur. 

Specificaties

Merk Dethleffs
Model Globetrail 590
Prijs vanaf € 76.690
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa 3.499 kg
Opbouwlengte 598 cm
Totale breedte 206 cm
Totale hoogte 278 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.dethleffs.nl