Adria Adria Coral XL Plus 660 SL

Het design van de nieuwe generatie, zo noemt Adria het opgefriste exterieur van de Coral XL-serie. De alkoofcampers krijgen een schuin aflopende achterwand.   

Bij de Coral XL Plus 660 SL – met polyester opbouw – zijn in de geïntegreerde achterwand multifunctionele Hella-led-achterlichten verwerkt. In de alkoof zit een panoramavenster dat open kan. De vlakke dubbele vloer biedt plaats aan de technische installaties. Optioneel is de standaard Truma-verwarming te vervangen door Alde-verwarming. Basisvoertuig is de Fiat Ducato.

Vijf gordelplaatsen 

De 660 SL heeft vier goedgekeurde zitplaatsen en zes slaapplaatsen. Achterin zijn de twee enkele bedden te vinden, met in het midden nog een slaapplaats voor een kind. In de alkoof kunnen twee mensen overnachten en de dinette is om te bouwen tot een eenpersoonsbed. Het open interieur is fris en licht. De keuken heeft een rechthoekige kookplaat met drie gaspitten, een vierkante spoelbak en een ruim werkblad. De badkamer is modern. De multimediawand is onder meer uitgerust met een tv-beugel. Het maximaal totaalgewicht is van 3.500 op te hogen naar 4.400 kilogram. De camper heeft dan vijf gordelplaatsen. 

Specificaties

Merk Adria
Model Coral XL Plus 660 SL
Prijs vanaf 94.740 euro
Rijklaargewicht 2.980 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg / 4.400 kg
Opbouwlengte 740 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 307 cm

Indeling

Meer informatie?
www.adria.nl