Sunlight I68 Adventure Edition

Sunlight presenteert samen met zustermerk Carado een heel nieuw front voor de integraalmodellen. De i68 viel de jury op door zijn volwassen uiterlijk in de instapklasse waarin dit merk zich bevindt.

Het front heeft een fraaiere belijning en een meer uitgesproken gezicht. Ook is de overgang naar het dak vloeiender, waardoor het geheel meer een premium-aanzicht krijgt. Het interieur heeft een doordachte indeling met een standaard zitgroep. Hierboven zijn grote bovenkasten te vinden. De kastkleppen zijn afgerond en hebben een smal grijs randje, dat past bij de bekleding van de bank en stoelen, die in licht- en donkergrijs zijn afgewerkt. Het houtwerk is licht. De keuken heeft een hoek en is voorzien van een grote spoelbak en driepitsgasstel.

Sportieve sfeer

Verder naar achteren bevinden zich een gescheiden douche en toilet. Daar weer achter staan twee enkele bedden van maar liefst 200 en 215 centimeter lang. Natuurlijk kun je die bedden in een handomdraai ombouwen tot een groot tweepersoonsbed. Van buiten valt de camper op door de grijze zijwanden met zwarte applicaties. Ook de logo’s en de luifel zijn in zwart uitgevoerd. Het benadrukt de sportieve sfeer die Sunlight wil uitstralen. De i68 staat in de basis op het Fiat-chassis met een 120 pk-motor.

Deze camper is genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Sunlight
Model I68 Adventure Edition
Prijs vanaf € 83.290
Rijklaargewicht 3.032 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 741 cm
Totale breedte 232 cm
Totale hoogte 293 cm

Indeling

Meer informatie?

www.sunlight.de