Itineo Nomad CS660

Itineo behoort tot de Rapido-groep en timmert al jaren aan de weg met lichte en relatief betaalbare gezinscampers.

Dit jaar zijn de Itineo-integraalcampers voorzien van een heel nieuwe neus. Dat zou de populariteit best ten goede kunnen komen. Het is een knappe  kop met hooggeplaatste dagrijverlichting en een strakke afwerking. Het bevalt de jury dat er een nieuwe integraalcamper voor het gezin op de markt is, die voor een camper van dit type niet heel duur is.
De camper is voorzien van vier goedgekeurde zitplaatsen, een vijfde is optioneel. Ook kunnen er vijf personen in de camper slapen. Achterin staat een stapelbed waarvan het onderste bed kan worden opgeklapt. Zo ontstaat extra bergruimte die via een luik in de buitenwand bereikbaar is. Voor het stapelbed bevinden zich twee zitplaatsen en een tafel waaraan de kinderen een spelletje kunnen doen. Dit zitje is om te bouwen tot een bed, waardoor achter nog een derde slaapplaats ontstaat.
Voor in de camper is een ruime rondzit geplaatst en boven de cabine hangt een hefbed. De keuken is compact, maar functioneel. De koelkast is groot genoeg voor een gezin. In de badkamer zorgt een draaiwand voor een afscheiding tussen douche en toilet.

Deze camper is genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Itineo
Model Nomad CS660
Prijs vanaf € 83.200
Rijklaargewicht 2.870 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 661 cm
Totale breedte 219 cm
Totale hoogte 253 cm

Indeling

Meer informatie?

www.itineo-campers.nl