Frankia Titan Next

De Titan Next is helemaal nieuw bij Frankia. Deze serie integralen op de Fiat Ducato met een motor van 160 pk zit boordevol innovatieve technologieën, zoals het
waterbesparende toiletsysteem iNDUS van Thetford. De indeling van de Titan Next is gebaseerd op het 1960-jubileummodel. In de zithoek staan de banken tegenover elkaar. De keuken en badkamer zijn allebei ruim. Achterin staan twee enkele bedden van 195 een 200 centimeter lang.

Zonnepanelen 

Een elektrisch hefbed biedt ook nog eens twee slaapplaatsen. In de keuken staat onder meer een apothekerskast, een speciaal kastje voor de glazen en een compartiment voor de koffieautomaat. De stahoogte in de camper is 2,03 meter. Frankia richt zich met de Titan Next-serie helemaal op zelfvoorzienend reizen. Het iNDUS-systeem draagt daaraan bij, net als de drie zonnepanelen van 100 wattpiek, de twee lithiumaccu’s van 120 Ah en de verswatertank met 250 liter inhoud. Wintercamperen is mogelijk dankzij de zijwanden van Thermo Guard Plus, de geïsoleerde ramen, de vloeistofverwarming van Alde en de vloerverwarming. Verder heeft deze camper een verwarmde tweedelige garage en een verwarmde dubbele bodem.

Specificaties

Merk Frankia
Model Titan Next
Prijs € 172.200
Rijklaargewicht 4.407 kg
Toegestane max. massa 5.500 kg
Opbouwlengte 790 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 318 cm

Indeling

Meer informatie?

www.frankia.com