Adria Sonic Supreme 700 SL

Voor seizoen 2022 is de hele Adria Sonic-serie vernieuwd. Zowel de buitenkant als het interieur van de integralen is onder handen genomen.

Dat geldt ook voor de Sonic Supreme 700 SL, die een stijlvol zilveren exterieur heeft. De licht hellende achterwand met ledverlichting heeft de Sonic dit jaar van de Coral overgenomen. Ook het front heeft een update gekregen.

Panoramavoorruit

Deze integraal heeft Adria’s eigen comprex-op-bouwconstructie met een dubbele bodem en staat op een Fiat Ducato-chassis. Voor het interieur is er keuze uit verschillende sferen. De panoramavoorruit laat veel daglicht binnen. Slimme verlichting met kleine ledspotjes zorgt ’s avonds voor sfeer. Via de MACH-app van Adria is onder meer de Alde-verwarming te bedienen. De keuken heeft een groot werkblad, veel opbergruimte en een slim tower-koelkast van 142 liter. De twee enkele bedden in het slaapgedeelte zijn uit te breiden tot een groot tweepersoonsbed. Het hefbed boven de cabinestoelen gaat helemaal op in het interieur.

De luxe badkamer bestaat uit een wastafel en toilet, met daartegenover de separate douche. De ruime garage heeft aansluitingen voor 230 en 12 volt, zodat het mogelijk is de elektrische fietsen op te laden. Ook is de garage voorzien van ledverlichting, met schakelaars aan beide zijden.

Deze camper is genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Adria
Model Sonic Supreme 700 SL
Prijs Vanaf € 108.995
Rijklaargewicht 3.150 kg
Toegestane max. massa 4.400 kg
Opbouwlengte 749 cm
Totale breedte 232 cm
Totale hoogte 295 cm

Indeling

Meer informatie?

www.adria-mobil.com