LMC Tourer H Lift 730 G

LMC presenteert dit jaar met de Tourer een heel nieuwe serie. De Sassenbergers zetten acht modellen in die geheel in eigen huis zijn ontwikkeld en gebouwd.

De jury bekeek de Tourer H Lift 730 G. De lift-modellen hebben als extra een hefbed boven de zitgroep. Het is fraai dat dit hefbed in de camper geen ruimte opslokt, doordat het dak op de plek van dat bed verhoogd is. Zo zie je in de camper niets van dat bed en blijft het plafond mooi vlak.
Het interieur is modern met vlakke matwitte kastkleppen en grijze meubeldelen. Dat is voor LMC een heel nieuwe weg. De keuken heeft een driepitsgasstel en een spoelbak. Door de hoekopstelling is er voldoende werkruimte. Een ander positief punt is dat compressorkoelkasten tot de standaarduitrusting van de Tourer-serie behoren.

Aparte douche en toilet

In de 730 zijn het toilet en de douche van elkaar gescheiden. Achter in de wagen staan twee enkele bedden die eenvoudig tot een groot tweepersoonsbed zijn om te bouwen. Van buiten is de camper rondom voorzien van gfk-beplating. Opvallend is het leeggewicht dat LMC voor deze 7,40 meter lange camper opgeeft. Dat is met 2.900 kilogram laag te noemen en biedt voldoende ruimte voor vier personen en hun belading.

Specificaties

Merk LMC
Model Tourer H Lift 730 G
Prijs vanaf € 70.540
Rijklaargewicht 2.900 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 738 cm
Totale breedte 232 cm
Totale hoogte 287 cm

Indeling

Meer informatie?

www.lmc-caravan.de