Laika Kreos L5009

De NKC-vakjury van de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar werd tijdens de perspresentatie van Laika verrast. Buiten stond geheel onverwacht een nieuwe Kreos op de Fiat Ducato.

De Kreos is het topmodel van de Italiaanse fabrikant. Voor seizoen 2022 is de serie van top tot teen vernieuwd. De Kreos is ontworpen door GFG Style. Aan de buitenzijde valt op dat de cabine en de opbouw anders in elkaar overlopen dan normaal. Op de cabinedeuren zijn kunststof delen aangebracht die zorgen voor een vloeiende overgang.
Dit model is voorzien van dikkere wanden van 40 millimeter, die voor een betere isolatie en grotere stijfheid van de opbouw zorgen. De camper is voorzien van Alde-vloeistofverwarming. Het interieur is warm en sfeervol, met veel echt hout, antraciet, donkerblauw en indirecte verlichting. De zithoek heeft een ronde tafel en biedt plaats aan maximaal zeven personen.

Wellnesscentrum

In de badkamer bevindt zich een separate douche die in een wellnesscentrum niet zou misstaan. Daartegenover is een toilet met wastafel te vinden. De keuken is voorzien van een vaatwasser. Bijzonder is dat er keuze is uit drie verschillende keukenconfiguraties. Fraai is het corian aanrechtblad dat langs  de wand doorloopt tot in het plafond. De grote garage heeft twee grote luiken en als extraatje een wijnrek.

Deze camper is genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Laika
Model Kreos L5009
Prijs vanaf ca. € 138.000
Rijklaargewicht 3.810 kg
Toegestane max. massa 4.500 kg
Opbouwlengte 799 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 299 cm

Indeling

Meer informatie?

www.laika.it