Pössl Summit 540 Shine

Pössl presenteert voor de Summit Shine opnieuw een aantal interessante vernieuwingen. In de Summit is veel aandacht besteed aan het ruimtegevoel zonder op mogelijkheden in te boeten.

Wat de jury het meest opviel, is het ontbreken van de zitbank met twee gordelplaatsen. Hiervoor in de plaats is een enkele stoel gekomen. Dit geeft veel ruimte in het interieur van de 5,40 meter lange buscamper. Optioneel kan er een extra zitplaats worden geleverd, waarmee een vierde gordelplaats ontstaat.

Multiroof

Tweede opvallende innovatie is het zogenoemde Multiroof. Boven de cabine is een flexibel aflegvak gemaakt dat desgewenst geheel kan worden verwijderd of opgeklapt. De tafel is soepel van zitplaats naar zitplaats te bewegen en kan worden uitgebreid voor extra ruimte. De koelkast is van Dometic en heeft een inhoud van maar liefst 100 liter. Dat is bereikt door het bedieningspaneel op een andere plaats in de camper te positioneren.
Qua stoffering is gekozen voor lichtgrijze bekleding met een Shine-logo op de hoofdsteun. De hoogglans witte kastkleppen met pushlocks zijn afgezet met een warm notenhouten randje langs de onderkant. Wanden, tafel en afwerkbladen zijn met grijs afgewerkt. Kleine ledspotjes onder de kasten in de zithoek en boven het bed zorgen voor licht op elke gewenste plek.

Genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Pössl
Model Summit 540 Shine
Prijs vanaf € 54.250
Rijklaargewicht 2.695 kg
Toegestane max. massa 3.300 kg
Opbouwlengte 541 cm
Totale breedte 205 cm
Totale hoogte 258 cm

Indeling

Meer informatie?

www.buscamper.nl