Adria Twin Sports 640 SGX

Adria heeft voor de Twin Sports 640 SGX een totaal nieuw hefdak ontwikkeld. Het dak scharniert op een slimme manier verder naar achter op het dak.

Hierdoor is het lichter te bedienen en zijn de scharniersystemen minder kwetsbaar dan bij gebruikelijke systemen. Op deze manier is het dak stabieler en zal het veel minder schommelen door beweging of wind. De tent op het dak biedt vrij zicht naar voren en opzij. Dit geeft een heel open gevoel. De openingen zijn voorzien van horrengaas, waardoor insecten geen kans hebben. Ook zorgen de openingen voor frisse lucht in de camper. Vanzelfsprekend is het open deel van het dak ook helemaal af
te sluiten. Dit zijn volgens de jury de meest in het oog springende bijzonderheden van de camper.

Veel ruimte onder bed

Binnen bevindt zich achter in de camper een lengtebed dat elektrisch in hoogte verstelbaar is. Onder het bed kun je zo de fietsen, scooter of motorfiets laden. Ook als het bed deels omhoog staat, kun je er nog op slapen. De bedbodem wordt namelijk door rails geleid en blijft zo stabiel. Het panoramadakraam voor in het dak sluit bij een gesloten hefdak mooi aan en dient zo als een natuurlijke windgeleider die rijwindgeluid minimaliseert.

Genomineerd voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022.

Specificaties

Merk Adria
Model Twin Sports 640 SGX
Prijs vanaf € 76.995
Rijklaargewicht 3.090 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 636 cm
Totale breedte 205 cm
Totale hoogte 265 cm

Indeling

Meer informatie?

www.adria.nl