Sunlight Cliff 640 Adventure Edition

De Cliff 640 Adventure Edition van Sunlight is een stoere buscamper voor avonturiers. Zijn sportieve voorkomen – met een cabine van zwart metallic, meegespoten bumpers en 16 inch lichtmetalen velgen – trekt de aandacht. 

Stijlvolle inrichting

Dat geldt ook voor de matzwarte striping en de luifel met zwarte behuizing. De inrichting is stijlvol, met ergonomisch gevormde kussens in de dinette en verplaatsbare spotjes. Het bed achterin heeft twee lattenbodems. Onderweg kunnen ze omhoog staan voor meer opbergruimte. 

Veel handigheidjes
De Fiat Ducato  2,3 multijet-motor met 120 pk en de Euro 6-emissienorm – heeft diverse assist-systemen. Een boordcontrolepaneel geeft alle informatie over vulstanden en het accuvermogen. In de keuken onder meer een compressorkoelkast van 84 liter en een – voor een buscamper – riant werkblad. De badkamer heeft een vaste wastafel, een cassettetoilet en een handdouche. Deze is via het raampje ook buiten te gebruiken. Door de hele Cliff 640 Adventure Edition zijn handige opbergvakjes en aflegmogelijkheden te vinden. 

Specificaties

Merk Sunlight
Model Cliff 640 Adventure Edition
Prijs € 59.690
Rijklaargewicht 2.908 kg
Toegestane max. massa 592 kg
Opbouwlengte 636 cm
Totale breedte 205 cm
Totale hoogte 265 cm

Indeling

Meer informatie?
www.sunlight.de