Eén account voor jouw camperleven bij NKC en Campercontact

Om beoordelingen, reacties en foto’s te kunnen plaatsen heb je een account nodig. Op jouw persoonlijke accountpagina zie je precies bij welke camperlocaties of camperbedrijven je een beoordeling of foto hebt geplaatst. Zo creëer je samen met andere camperaars een goed en betrouwbaar beeld van een locatie of bedrijf. Ook leuk: door de lengte van je NKC-lidmaatschap én door je bijdragen te leveren aan de campergemeenschap krijg je een hogere Campercontact-profielstatus.

Accountpagina: overzicht van jouw camperleven

Al jouw beoordelingen van camperbedrijven en camperlocaties in één handig overzicht. De foto’s die je gedeeld hebt? Jouw favoriete locaties? Hier vind je ze terug. Wil je je e-mailadres veranderen dat aan het account gekoppeld is? Ook dat kan.

Met dit ene account kun je gebruikmaken van nkc.nl én campercontact.com. Jouw account is op beide websites zichtbaar. Wel zo makkelijk.

Log snel in om jouw eigen account te bekijken. Heb je nog geen account, maak er dan gratis een aan.

Profielpagina: openbare inspiratiepagina voor andere camperaars

Alles wat je in het openbaar gedeeld hebt, is op jouw profielpagina zichtbaar voor andere camperaars. Ter inspiratie.

En misschien ook wel om te laten zien wat voor doorgewinterde camperaar jij bent. Een kaart vól met pinnetjes op de plekken waar je hebt gecamperd...

Op jouw accountpagina kun je aangeven wat je wilt delen en wat liever niet. Dat bepaal je helemaal zelf.

Profielstatus in Campercontact, gebaseerd op jouw bijdragen

Jouw ervaringen, tips en foto’s zijn belangrijk voor andere camperaars. Want met jouw bijdragen help je hen een beeld te krijgen van camperbedrijven en camperlocaties. Met jouw onafhankelijke en betrouwbare informatie verdien je daarom een bepaalde profielstatus:

  • Beginner
  • Brons
  • Zilver
  • Goud

Waar is jouw Campercontact-status op gebaseerd? 
Hoofdzakelijk op de lengte van je NKC-lidmaatschap. Zodra je lid wordt, krijg je de profielstatus brons. Ben je tussen 2 en 6 jaar lid, dan heb je minimaal de profielstatus zilver en bij een lidmaatschap van 6 jaar of ouder wordt de status automatisch goud.

Daarnaast wordt je profielstatus onder meer gebaseerd op:

• Toevoegen beoordelingen • Doorgeven wijzigingen
• Toevoegen foto’s • Aankoop Campercontact app
• Toevoegen nieuwe locaties • Registreren account

 

Hoe doe je mee?

Heb je een account aangemaakt, dan doe je automatisch mee. Hoef je niks voor te doen. Dus stap gewoon in de camper en deel jouw ervaringen met anderen! 

Heb je nog vragen?

Wil je nog meer weten, bekijk dan de onderstaande vragen en antwoorden.

> Hoe worden mijn bijdragen meegenomen in de profielstatus?

Door deze vast te leggen via de desktopversies van nkc.nl en campercontact.com, of via de app Campercontact. Niet op de mobiele website van Campercontact (m.campercontact.com). Het gaat erom dat je ingelogd bent met je online account. Want daarmee bewaar je je bijdragen.

> Ik heb heel veel reviews geschreven en ben Brons en nu zie ik iemand anders zónder reviews, maar wel met profielstatus Goud. Hoe kan dat?

Je kunt op twee manieren punten verdienen en dus een profielstatus. Hoe veel punten precíes is het geheim van de smid. Het komt hierop neer: toegevoegde beoordelingen, foto's en locaties zijn veel waard. Maar ook door jarenlang lid te zijn van de NKC kun je je profielstatus verhogen. Met dit éne programma bedienen we leden en niet-leden, zoals internationale gebruikers van Campercontact.

> Mijn status lijkt wel gedaald. Hoe kan dat?

De camperstatus geeft aan hoe actief een camperaar is. Dus veel activiteit levert ook veel punten op. En natuurlijk hopen we dat je actief blijft. Daarom hebben alle handelingen een bepaalde (ruime) houdbaarheid. Zo kan het voorkomen dat een status wat terugvalt. Mocht dat bíjna gebeuren, dan laten we je dat eerst weten.